Kaartlezen op de Veluwe (GCXD1D)
by The Scorpios

Cache Type: Geocache|Multi-Cache (offset) GCXD1D (Visit Cache Page)
N 52° 11.585 E 5° 48.109
( 52.19308333333333, 5.80181666666667 )

Location: , Netherlands
Hidden: 2006-11-19
Cache Size: Cache Size: Regular
Difficulty: Difficulty full-pointDifficulty full-pointDifficulty full-point  Terrain: Terrain full-pointTerrain full-pointTerrain full-point

Download Icon GPX file   (built by the PCWize GPX Generator)

Synopsis:
Fietstocht van 20km

Details:
Een fietstocht van ruim 20 km die uiteraard ook gelopen kan worden. De tocht gaat volledig over fietspaden en verharde wegen. Binnendoor crossen heeft geen zin en zal niets opleveren, dus raden we dat af. Je doorkruist of rijdt langs terreinen van SBB, Kroondomeinen, Gelders Landschap en Gemeente Apeldoorn.Houdt je aan de regels van hen en gedraag je als gast.
Voldoende picknick/uitblaasmogelijkheden. De laatste ruim 100 meter zul je moeten lopen over een smal paadje. De cache ligt ca. 3 meter van het paadje.

Tijdens deze tocht maak je kennis met veel verschillende facetten van de Veluwe wat een afwisselende tocht garandeert. Die afwisseling zit ook in de verstopplekken van de aanwijzingen. Lees de tekst bij het waypoint en zoek de kaart of kaarten (of delen hiervan) Noteer in het schema helemaal achterin deze beschrijving de soort kaart en de waarde. Op elk aangegeven waypoint is een aanwijzing te vinden!

Hint: (hover over pencil to decrypt) None
None

GPSr Comment:
None

Keywords:
devtek, pcwize

Want to build your own .GPX file and cache page? Click here. It's free.